Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

An​ne Mindful & Yoga

Mina inspirations o​rd till dig 

"Acceptera istället för att kämpa emot"

"Se på utmaningar som utveckling"

"Omvandla dina svagheter till styrka"

"Beundra istället för att kritisera"Min resa till livsyogalärare


2011 Livsyogautbildning hos Tomas Frankell

Jag utbildar mig till livsyogalärare

Jag kommer ihåg när jag kom ner till Göteborg första yoga tillfället. Nervös, stor och stel i kroppen. Hade aldrig varit på en yoga klass i hela mitt liv.


Livsyogan kom in i mitt liv under en lektion som stressterapeut. Min lärare ville visa några bra rörelser som  som var bra för ett stressat sinne.

 -  Jag minns att jag tänkte: "Det här är inget för mig, det är endast för smala vältränade personer". Jag tänkte skolka från lektionen,  lite rädd för att göra bort mig.

- Men tack och lov att jag gick dit. För det var en början till något nytt & stort i mitt liv! 

Min kropp svarade positivt på rörelserna på en gång. Jag kände faktiskt direkt att min smärta i kroppen blev lättare, jag vet att jag tänkte: Det här är bra! Det här borde alla testa! 

-Så jag hörde av mig till Tomas som hade utbildningen i Göteborg 2011.

Här stod jag tjock och stressad med värk i kroppen och skulle utbilda mig till yogalärare.

"Hur ska det här gå egentligen" ?- tänkte jag.som inte kunde sitta i lätt meditationsställning på grund av min värk i kroppen. Det blev ett år av svett, tårar och glädje. Tomas sa alltid:

 " jämför dig inte med någon annan", men det var ju det enda jag gjorde i början. "Alla var ju så duktiga" vet jag att jag tänkte.

Så småningom slutade jag att jämföra mig med andra  och mitt självförtroende växte mer och mer. 

Yogan blev en del i mitt liv, min värk försvann.

Eleverna kommer när du är redo

Nu var jag övertygad om och visste att yogan hade hjälpt mig både med min värk i kroppen och höja min sinnestämning positivt, jag började känna glädje och völbefinnande igen. 

Tomas sa att när läraren är redo så kommer eleverna. Haha, tänkte jag det lär dröja.

Men så fel jag hade. Förfrågningarna började komma direkt efter utbildningen, människor som hört talas om mig och yogan började ringa och ville lära sig Livsyoga. Jättekul och läskigt på samma gång! jag, hittade några lokaler och körde igång!