Blogg

Blogg

version:  lång / kort

Yoga för barndiabetesfonden

Publicerat den Comments kommentarer (10507)

Tack alla underbara människor..


Igår hölls ett yoga pass för barndiabetesfonden..

Tack alla ni som bidrog med en slant till forskningen, och tack Marie

för informationen om barndiabetes, den var värdefull..


Yoga är underbart och jag kan inte sluta sprida denna underbara form av träning till ett lugn sinnestillstånd.


Vi ses!


Kram Anne


Glädjande vänskap

Publicerat den Comments kommentarer (364)

Hej alla vänner!Min väninna Ulrika Davidsson är ett riktigt glädje knippe!


Det är med stor glädje jag åker till Gotland för andra året i rad och hjälper henne i restaurangen hon driver i Ronehamn. " Hemma hos Ulrika"


Det är magiskt varje kväll, nya gäster ny meny..

Alltid lika uppskattat av gästerna!

I början av augusti hade vi vår kära vän Benny Rosenqvist på besök. Han hjälper så många människor genom sin  seans och det är många starka ögonblick när Benny ser människor från andra sidan och skickar budskap.

Helt fantastiskt!


Det blir väldigt starkt och många ögon tåras av de energi rika upplevelserna och hälsningarna som sänds via Benny!


Min son Gustav kom över till Gotland och hjälpte till och han är en klippa i service yrket, kul att se honom göra ett så gott och proffessionellt intryck på gästerna. 


Nu planerar jag för fullt med nya kurser inför hösten, varmt välkommen!


Kram

Anne Glädjande fyrverkeri

Publicerat den Comments kommentarer (5096)

Hej allihop!

 

Hoppas ni har en bra dag och att livet känns härligt!

 

I helgen fick jag uppleva sann glädje inom mig själv som jag gärna vill dela med mig av till er ..

 

Min väninna Ulrika och jag var på besök hos vår kära vän Benny Rosenqvist. Vi hade en fantastisk helg med många trevliga upplevelser.

 

Under helgen gav Benny mig ett underbart förtroende. Han sa: " Anne på söndag kan du hålla i en meditation i min meditationsgrupp"

 

”Visst” hör jag mig själv säga! Detta var inget jag i min vildaste fantasi hade föreställt mig! Jag hade drömt om att få vara med i meditationsgruppen...men jösses - att hålla i den..

 

Nervositeten började komma smygande…men det handlade mest om mina rädslor och vad jag tänker om mig själv.

 

Skulle jag klara det? Tänk om jag gör bort mig?.. osv. Känner du igen dig? Har du också sådana känslor ibland? DET vill jag fortsätta att jobba med – både med mig själv och med er!

 

Jag visste ju inom mig att jag skulle klara detta och att jag bara behövde förändra mitt mentala tillstånd. Så jag började istället värdera vilket förtroende jag fått av Benny. Han såg att jag skulle klara detta och skulle ju aldrig låta sin grupp inte få en proffsig upplevelse. Det gjorde att jag kunde börja fokusera på positiva tankar kring min stund tillsammans med gruppen som skulle komma.

 

Jag började känna tacksamhet istället och tänkte att nu ska jag vara modig och göra detta!

 

Jag gick upp i Bennys mysiga gästrum och mediterade på vad jag skulle göra för någon meditation och jag fick direkt till hur jag skulle leda gruppen in i ett skönt meditativt tillstånd.

 

Klockan 20.00 gick Benny o jag ut i hans meditationsrum där det hade samlats 35 personer.. vilken möjlighet att få ta del av så många ljuvliga människors energier!

 

Benny inledde kvällen med att prata om skillnaden mellan guider och änglar och det blev en liten frågestund om detta. Efter det presenterade Benny mig.

 

Jag kände så mycket kärlek i min roll att få stå där inför dessa människor! Det gav mig sådana lyckokänslor och invaggade mig både i en trygghet och i ett fyrverkeri inom mig av glädje.

 

För mig var det så stärkande att få leda dem in i meditation! Ni skulle sett mitt leende så hade ni förstått (hoppas att ingen undgår min bubblande glädje när ni läser ;) )

 

Tack tack fina Benny för förtroendet! Tack meditationsgruppen för att ni lät mig leda och för all kraft ni gav tillbaka till mig. Jag ska vårda den.

 

Mina ord idag – tacksamhet och tro på mig själv!


Nytt boende

Publicerat den Comments kommentarer (312)

Hejsan!!


Ikväll har jag blivit Jönköpingsbo.

Mamma är i Thailand och då passar vi 

på att testa deras lägenhet..

Jag stormtriv!!


Rss_feed